Kategori
New Artist

LEOEL

Leoel ka rreth pesë vite që publikon covera të ndryshëm në Youtube, por këtë vit publikoi këngën e tij të parë “Bella” dhe po punon për albumin e tij të parë. Leoel merr pjesë për herë të parë në edicionin e 23-të të festivalit “Kënga Magjike”.

Home