New Artist
Luisida
Për ty

Luisida Male ka hyrë në botën e muzikës në një moshë shumë të vogël, duke u angazhuar në një Qendër Kulturore për Fëmijë për kanto,  ku ka marrë pjesë në koncerte të ndryshme. Ka kryer leksione private për piano dhe aktualisht studion për kanto në “Klea Huta Academy”. Gjithashtu ka marrë pjesë në një festival ndërkombëtar Rising Stars në Kosovë, ku vlerësua me çmimin e parë për rrymën Pop/ Rock; çmim i cili i solli disa ftesa për festivale si në Maltë, Serbi, Bjellorusi, Rumani. Në festivalin e Maltës Golden Voice, u vlerësua me çmimin e dytë dhe në festivalin e Serbisë, u vlerësua me çmimin e tretë. Luisida ka qenë konkurrente edhe në The voice Kids në vitin 2018, deri në fazën e betejave. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist, me këngën “Për ty”.

New Artist
Luisida
Për ty

Luisida Male ka hyrë në botën e muzikës në një moshë shumë të vogël, duke u angazhuar në një Qendër Kulturore për Fëmijë për kanto,  ku ka marrë pjesë në koncerte të ndryshme. Ka kryer leksione private për piano dhe aktualisht studion për kanto në “Klea Huta Academy”. Gjithashtu ka marrë pjesë në një festival ndërkombëtar Rising Stars në Kosovë, ku vlerësua me çmimin e parë për rrymën Pop/ Rock; çmim i cili i solli disa ftesa për festivale si në Maltë, Serbi, Bjellorusi, Rumani. Në festivalin e Maltës Golden Voice, u vlerësua me çmimin e dytë dhe në festivalin e Serbisë, u vlerësua me çmimin e tretë. Luisida ka qenë konkurrente edhe në The voice Kids në vitin 2018, deri në fazën e betejave. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist, me këngën “Për ty”.