Kategori
Artistet-big

MARSELA ÇIBUKAJ

Marsela Çibukaj cilësuar një ndër zërat e rrallë Blues/Soul në muzikën shqiptare. E angazhuar që në fëmijëri në masterclass, e koncerte të ndryshme të orientuara përgjjthësisht në rrymat jazz, blues, soul. Që nga 2008 aktivizohet artistikisht ne koncerte Live jo vetem ne Itali por edhe ne Londer, Norvegji, Poloni, dhe Gjermani me grupet e saj (asokohe) THE AXIS dhe MARSEL – accoustic trio. Në 2010 fiton, çmimin “Best Emergent Singer” në Romë. Viti 2011 e gjen në skenën Shqiptare ku shpallet finaliste e “The Voice of Albania 1”, ku vlerësohet me çmimin e dytë, një eksperiencë e cila shërbeu si shtysë për konkurrimin në “The voice of Italy” Pjesëmarrëse në festivale të ndryshme shqiptare si “Top Fest”, “Festivali i RTSH” dhe “Kënga Magjike”. Në vitin 2019 realizon HIT-in e karrierës së saj “Thërrime dashurie”, këngë pjesëmarrëse në edicionin e 21 të “Kënga Magjike”. Ndër vite është angazhuar edhe si moderatore eventesh dhe emisionesh të ndryshme televizive përfshi këtu “E diela shqiptare”, por edhe si bashkë-moderatore e “Kënga Magjike 2021”

Home