Big
Martina Majerle
Vrijeme je na našoj strani

Pjesëmarrëse në shumë festivale prestigjoze dhe fituese e disa çmimeve. Ka përfaqësuar Slloveninë në Eurovizion 2009 – bashkë me Quartissimo. Ka performuar në skena botërore në Londër, Paris, Sidney, Stockholm etj. Vokaliste kryesore në disa show televizivë si “The Voice of Croatia” & “Singing with the stars”. Ka shtëpinë e saj diskografike – Majerle Music

Big
Martina Majerle
Vrijeme je na našoj strani

Pjesëmarrëse në shumë festivale prestigjoze dhe fituese e disa çmimeve. Ka përfaqësuar Slloveninë në Eurovizion 2009 – bashkë me Quartissimo. Ka performuar në skena botërore në Londër, Paris, Sidney, Stockholm etj. Vokaliste kryesore në disa show televizivë si “The Voice of Croatia” & “Singing with the stars”. Ka shtëpinë e saj diskografike – Majerle Music