Kategori
Artistet-big

MATEUS FRROKU

I vlerësuar që në fëmijëri me çmime të treta, të dyta dhe të para në festivalin e fëmijëve në Korçë, gjithashu pjesëmarrës edhe në festivalin mbarëkombëtar të fëmijëve në Shkodwr.
Në vitin 2005 bëhet pjesë e spektaklit “Ethet e së premtes” ku renditet në vendin e tretë në finale. Pjesëmarrës në spektakle të ndryshme si “Këngët e shekullit” në vitin 2007, “Netët e Klipit Shqiptar” etj.
Gjithashtu numëron pjesëmarrje në të gjitha festivalet e muzikës në Shqipëri “Fest RTSH”, “Top Fest”, dhe “Kënga Magjike” ku në vitin 2012 është vlerësuar në çmimin “Best FT” dhe me çmimin “Çesk Zadeja” në vitin 2015.
Në kanalin e tij në youtube numëron 35 milion shikime më këngë dhe duete të rrymave si folk, pop-folk, pop, pop-rock etj, në bashkëpunime me artistë të njohur shqiptarë.

Home