Kategori
Lajme

Momentet prekëse para performancës, artistët e “Kënga Magjike” telefonojnë nënat e tyre

“Kënga Magjike” nisi me emocione të forta në ekranin e Tv Klan. Këngëtarët e mbledhur në Hollin e Artistëve kanë komunikuar me nënat e tyre duke marrë bekimet e shenjta para se të performojnë.

Urime, inkurajime, këshilla në të gjitha gjuhët, por e njëjta fjalë, e shqiptuar “mami”, u përcollën përmes kamerave të celularëve.

Momente krenarie, përlotjeje dhe premtime nënash se do t’i shohin nga ekrani i madh për t’i mbështetur, edhe njëherë duke treguar se lidhja me personat që i kanë sjellë në jetë shkon përtej artit dhe para tyre janë fëmijë e jo yjet e skenës.

Home