Kategori
New Artist

NDRIÇIM GAZIJA

Ndriçim Gazija hapat e parë të muzikës i mori që në moshën 9 vjeçare ku filloi shkollën e muzikës për piano dhe e studioi për 7 vite dhe në mënyrë autodidakte ka mësuar instrumentin e kitarës. Shkollimin e mesëm e përfundoi në Gjakovë për kanto, po ashtu ka përfunduar dhe studimet në Universitetin e Tetovës. Prej 5 vitesh Ndriçimi është mjaft aktiv në netët live në Kosovë dhe Shqipëri. Festivalin “Kënga Magjike” e sheh si platformën ideale për debutimin e një artisti të ri.

Home