Kategori
New Artist

NIKI ZAIMI

Niki Zaimi është fitues i disa çmimeve EPTA në piano dhe tre vite rradhazi finalist dhe fitues në kategorinë Instrument dhe “Grupi më i mirë” në Tirana Art Fest 6 dhe 7. Në vitin 2021 ai ka qenë pjesëmarrës në rubrikën “Mam, po ti!?”,  në programin “E Diela Shqiptare”- Tv Klan. Aktualisht ka publikuar dy këngë origjinale dhe disa covera të ndryshëm në profilet e tij në rrjetet sociale.

Home