Big
Nutsa
We are one

Këngëtarja nga Gjeorgjia performancën e parë skenike e ka patur në moshën 3-vjeçare. Suksesi i saj rendit: Voice of Turkey, Your Face Sounds Familiar dhe Dancing with the Stars në Gjeorgji, All Together Now, Rusi. Është fituese e festivalit “New Wave” në Rusi, duke bashkëpunuar edhe me shtëpinë diskografike Sony. Albumi i saj “Nutsa22” përmban këngë në gjuhën amëtare dhe në anglisht. Single-i i saj “Gvirilebi”, e ka kthyer artisten Nutsa në një sensacion në Gjeorgji.

Big
Nutsa
We are one

Këngëtarja nga Gjeorgjia performancën e parë skenike e ka patur në moshën 3-vjeçare. Suksesi i saj rendit: Voice of Turkey, Your Face Sounds Familiar dhe Dancing with the Stars në Gjeorgji, All Together Now, Rusi. Është fituese e festivalit “New Wave” në Rusi, duke bashkëpunuar edhe me shtëpinë diskografike Sony. Albumi i saj “Nutsa22” përmban këngë në gjuhën amëtare dhe në anglisht. Single-i i saj “Gvirilebi”, e ka kthyer artisten Nutsa në një sensacion në Gjeorgji.