Big
Olivier Kaye
Come to my window

Pjesëmarrës në “X Factor” 2010 dhe finalist në “The Voice Belgium”. Ka studiuar Shkenca Sociale, Edukim dhe Frengjisht. Pjesë e show-t “ Talent Sings Eurovision”. Në vitet 2017-të dhe 2019-ë ka qenë dy herë kandidat për përfaqësimin e Belgjikës dhe Rumanisë në Eurovizion. Fitoi çmimin e parë të jurisë dhe çmimin e publikut në “Cerbul De Aur 2018”.

Big
Olivier Kaye
Come to my window

Pjesëmarrës në “X Factor” 2010 dhe finalist në “The Voice Belgium”. Ka studiuar Shkenca Sociale, Edukim dhe Frengjisht. Pjesë e show-t “ Talent Sings Eurovision”. Në vitet 2017-të dhe 2019-ë ka qenë dy herë kandidat për përfaqësimin e Belgjikës dhe Rumanisë në Eurovizion. Fitoi çmimin e parë të jurisë dhe çmimin e publikut në “Cerbul De Aur 2018”