Big
Orgesa Zaimi
Nostalgjia

Këngëtare dhe prezantuese radiofonike. Finaliste në edicionin e parë të “Star Academy”. Fituese bashkë me grupin Engjëj & Djaj në “Ethet e së Premtes 3”. Finaliste disa herë: në “Top Fest”, “Festivali i Këngës” dhe “Kënga Magjike”. Anëtare e jurisë në “Kënga Magjike 2018”.

Big
Orgesa Zaimi
Nostalgjia

Këngëtare dhe prezantuese radiofonike. Finaliste në edicionin e parë të “Star Academy”. Fituese bashkë me grupin Engjëj & Djaj në “Ethet e së Premtes 3”. Finaliste disa herë: në “Top Fest”, “Festivali i Këngës” dhe “Kënga Magjike”. Anëtare e jurisë në “Kënga Magjike 2018”.