Kategori
New Artist

RIGERSA LOKA

Rigersa Loka aktualisht studion për Kanto, por pasioni dhe angazhimi muzikor ka nisur që në moshë të vogël. Ajo ka qenë vazhdimisht pjesëmarrëse në festivalet dhe eventet muzikore në qytetin e saj të lindjes, Shkodër:“Ndërmendje 2021”, “Bilbilat e vegjël” dhe fituese e çmimit të parë në “Akullore Fest”. Vijon të jetë e përfshirë në jetën artistike me publikime coverash të ndryshëm dhe koncerte.

Home