Kategori
New International Artist

SABRINA FRANCHINI

Sabrina Franchini ka filluar të këndojë që në moshë të vogël, duke marrë pjesë në konkurse dhe festivale të ndryshme muzikore, duke nisur që në moshën 5 vjeçare  në “Summer Festival”. Sabrina ka frekuentuar për disa vite Akademinë Muzikore “Village Music Lab Academy” në Caserta, ku ka perfeksionuar teknikën e saj vokale. Gjithashtu Sabrina ka qenë pjesëmarrëse në edicioni e 68-të të Area Sanremo Giovani on Tour. Në vitin 2018 ajo publikon këngën e saj të parë “Non mi fermo mai” dhe një vit më pas publikon këngën  saj të dytë “Oggi sono qui”. Kënga e saj pjesëmarrëse në festivalin “Kënga Magjike” është një himn për dhimbjen, që artistja ia kushton gjyshes.

Home