Big
Semi Jaupaj
Jetike
 Ka studiuar per kanto. Nder te rinjte me te talentuar ne Star Academy, ajo fiton vendin e dyte. Debutuese në Top Fest dhe Festivalin e RTSH-së. Në vitin 2014 ka qenë finaliste në “The Voice of Albania”. 4 herë pjesëmarrëse në Kënga Magjike dhe në 2015-ën fiton Çmimin Tendencë.
Big
Semi Jaupaj
Jetike

Ka studiuar per kanto. Nder te rinjte me te talentuar ne Star Academy, ajo fiton vendin e dyte. Debutuese në Top Fest dhe Festivalin e RTSH-së. Në vitin 2014 ka qenë finaliste në “The Voice of Albania”. 4 herë pjesëmarrëse në Kënga Magjike dhe në 2015-ën fiton Çmimin Tendencë.