Big
Soni Malaj
Versioni im

Ka publikuar 4 albume të suksesshme, me këngë hite pafund. Fituese e shumë çmimeve në Kënga Magjike, duke iu afruar finishit, e 2-ta dhe e 3-ta. Prezantuese në Festivalin e RTSH-së në vitin 2005 dhe Miss Globe në 2018-ën. Anëtare jurie në X Factor Albania në 2 sezone. Fituese e Top Fest 2014 dhe fituese e Dancing with the Stars në 2018.

Big
Soni Malaj
Versioni im

Ka publikuar 4 albume të suksesshme, me këngë hite pafund. Fituese e shumë çmimeve në Kënga Magjike, duke iu afruar finishit, e 2-ta dhe e 3-ta. Prezantuese në Festivalin e RTSH-së në vitin 2005 dhe Miss Globe në 2018-ën. Anëtare jurie në X Factor Albania në 2 sezone. Fituese e Top Fest 2014 dhe fituese e Dancing with the Stars në 2018.