Kategori
New Artist

STEFANI SPIRI

Stefani Spiri ka përfunduar studimet e larta për violinë në Universitetin Ionian, në Greqi. Duke u rritur në një ambient muzikor, në moshën 4-vjeçare fillon të studiojë violinë dhe piano.Gjithashtu, në këtë moshë ka marrë pjesë si këngëtare në festivalet për fëmijë, në Gjirokastër, duke u vlerësuar me çmime të ndryshme. Stefani ka dhënë koncerte në Shqipëri, Greqi, Itali, Turqi, SHBA dhe në vitin 2018 performoi në Parlamentin Europian, në Belgjikë. Njëkohësisht, kompozon këngë (kantautore). Dy nga këngët e saj të publikuara në YouTube janë “I still love you” dhe “Be with you”.

Home