Kategori
Lajme

Surpriza të tjera na presin në natën e dytë…”Kënga Magjike”

“Nata e parë e festivalit u hap me artistët e rinj jo vetëm shqiptarë por edhe të huaj që çelën natën e parë të edicionit të 23-ë të “Këngës Magjike”. Kësaj nate i’u shtuan edhe 15 performanca nga artistët “Big”.

Natën e parë u prezantuan 25 artistë, e kështu do të vazhdoje edhe në natën e dytë të festivalit, ku do të prezantohen këngët e 25 artistëve të tjerë. Në natën e tretë do të shkojnë 20 artistë shqiptarë në natën finale shqiptare. Vetëm 11 ose 12 prej tyre, të vendosur nga juria, do të përzgjidhen dhe 10 apo 11 artistë të huaj do të shkojnë në natën e madhe ndërkombëtare, mbrëmjen e së shtunës.

Natën fnale do të ndahen çmimet për muzikën shqiptare e të huaj dhe artistët e rinj.

Home