New Artist
Urban Band
Edhe Një Natë

Ata janë një bandë rrok formuar që në qershor të vitit 2016. Nën emrin Urban Band, 4 djemtë e grupit luajnë muzikë pop-rock dhe rock n`roll. Pjesë e Urban Band janë: Andi Tanko –vokal, Kërrci – kitarë, Dritan Hekurani – kitarë bass, Sajmir Tatushi – bateri. Urban Band konkurron për herë të dytë në festivalin “Kënga Magjike” në kategorinë “New Artist” me këngën “Edhe një natë”

New Artist
Urban Band
Edhe Një Natë

Ata janë një bandë rrok formuar që në qershor të vitit 2016. Nën emrin Urban Band, 4 djemtë e grupit luajnë muzikë pop-rock dhe rock n`roll. Pjesë e Urban Band janë: Andi Tanko –vokal, Kërrci – kitarë, Dritan Hekurani – kitarë bass, Sajmir Tatushi – bateri. Urban Band konkurron për herë të dytë në festivalin “Kënga Magjike” në kategorinë “New Artist” me këngën “Edhe një natë”