Kategori
New Artist

VANESA SONO

Fituesja e çmimit të parë në “Gjeniu i Vogël 6”, Vanesa Sono i ka arkivuar sukseset e saj që në moshë të vogël, duke fituar edhe çmimin e tretë në Festivalin e fëmijëve në RTSH për JESC (Junior Eurovision Song Contest 2016). Perfaqësuese e Shqipërisë në IFLC International Festival of Language and Culture USA (Washington DC dhe New York) në vitin 2017. Përfaqësuese e Shqipërisë në IFLC International Festival of Language and CultureAustralia (Melbourne) në vitet  2018-2020. Pjesë e duo act të quajtur “Shiv3rs”, të cilët kanë realizuar materiale origjinale të rrymës pop, rock, indie dhe kanë performuar kryesisht në Oxford dhe Londër. Vanesa Sono prej 5 vitesh jeton dhe studion në Angli, aktualisht studente e vitit të tretë në ICMP London (Institute of Contemporary Music and Production ) në degën Creative Musicianship.

Home