Kategori
New International Artist

VELATO

Gabriele Cacchi me emrin e artit VELATO ka lindur në Romë. Që në moshë të vogël është përfshirë në muzikë, ndikuar nga i ati dhe vëllai, të dy kitaristë autodidaktë.Ai vetë ka marrë leksione për kitarë në C.I.A.C., një shkollë e njohur muzikore në Romë. VELATO u diplomua pas një eksperiencë 2 vjeçare në një ‘rockschool’ anglo-saksone, Sonus Factory, një shkollë muzikore në Romë që ofron kurse të plota muzikore për kanto, duke eksperimentuar me të gjitha zhanret kryesore muzikore (pop, rock, blues, soul etj.), teoria e muzikës, bazat e pianos dhe baterive. Pas diplomimit, VELATO, filloi të shkruante tekste dhe të kompozonte vetë muzikë.

Home