Kategori
New Artist

VERONA KASTRATI

Verona Kastrati ka studiuar Kanto në liceun artistik “Lorenc Antoni”,  Prizren, gjithashtu ka përfunduar studimet bachelor në Universitetin e Arteve në Tiranë – dega Kanto. Që në moshë të vogël ka qenë pjesëmarrëse në shumë konkurse muzikore dhe festivale të muzikës klasike dhe bashkëkohore në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut. Verona është fituese e çmimit të parë në festivalin “Zambaku i Prizrenit 2017”dhe aktualisht është performuese e muzikës live në Kosovë.

Home