Kategori
Big international

WE ARE DOMI

We are Domi është një band elektro pop, i formuar në vitin 2016 në Mbretërinë e Bashkuar, aktualisht me bazë në Pragë. Gërshetimi i kulturave të anëtareve të bandit: Dominika – vokalistja Çeko-Amerikane; si dhe Casper e Benjamin 2 muzikantë norvegjezë, e pasuron më shume spektrin muzikor të bandit. We Are Domi performojnë një muzikë që të përfshin, duke përzier një miks tingujsh mes pop-it skandinav dhe elektropop. Trinomi: Super energji – performancë mahnitëse – atmosfere tërheqëse është ajo çfarë e karakterizon We Are Domi. Ata kanë përfaqësuar Republikën Çeke në Eurovision 2022, duke hapur Grand Final me këngën e tyre “Lights off”.

Home