New Artist
Xhuljo
Waiting For Me

Që prej moshës 11 vjeçare, Xhuljo është transferuar nga Shqipëria në Shtetet e Bashkuara dhe aktualisht jeton në Los Angeles. Xhuljo filloi të shkruajë muzikën e tij, duke eksploruar stile të ndryshme që varionin nga Pop, R&B, Alternative dhe Folk. Më vonë ai ndoqi universitetin për Teatrin Muzikor dhe trajnimi që mori e ndihmoi atë të zhvillohej edhe më shumë si artist dhe interpretues.

Duke qenë emigrant, Xhuljo është i apasionuar të bëjë ndryshimin me artin e tij duke hedhur dritë mbi çështjet të rëndësishme dhe duke frymëzuar brezin e ri. Një nga krijimet e tij muzikore të publikuara është “Energy”. Me pjesëmarrjen e tij te parë në Kënga Magjike në kategorinë New Artist, Xhuljo konkurron me këngën “Waiting for me”.

New Artist
Xhuljo
Waiting For Me

Që prej moshës 11 vjeçare, Xhuljo është transferuar nga Shqipëria në Shtetet e Bashkuara dhe aktualisht jeton në Los Angeles. Xhuljo filloi të shkruajë muzikën e tij, duke eksploruar stile të ndryshme që varionin nga Pop, R&B, Alternative dhe Folk. Më vonë ai ndoqi universitetin për Teatrin Muzikor dhe trajnimi që mori e ndihmoi atë të zhvillohej edhe më shumë si artist dhe interpretues.

Duke qenë emigrant, Xhuljo është i apasionuar të bëjë ndryshimin me artin e tij duke hedhur dritë mbi çështjet të rëndësishme dhe duke frymëzuar brezin e ri. Një nga krijimet e tij muzikore të publikuara është “Energy”. Me pjesëmarrjen e tij te parë në Kënga Magjike në kategorinë New Artist, Xhuljo konkurron me këngën “Waiting for me”.