New Artist
Gerald
Peng

Pjesëmarrës në X Factor Albania 4 në vitin 2015, i kualifikuar deri në netët live. Në vitin 2018 ka qenë konkurrent në kategorinë New Artist në Kënga Magjike, duke fituar statusin për të votuar dhe për t`u votuar. Në vitin 2020 Gerald  publikon videoklipin e tij të parë me titullin “Ajo” në bashkëpunim me PINT. Për herë të dytë pjesë e kategorisë New Artist në Kënga Magjike 2021 me këngën “Peng”.

New Artist
Gerald
Peng

Pjesëmarrës në X Factor Albania 4 në vitin 2015, i kualifikuar deri në netët live. Në vitin 2018 ka qenë konkurrent në kategorinë New Artist në Kënga Magjike, duke fituar statusin për të votuar dhe për t`u votuar. Në vitin 2020 Gerald  publikon videoklipin e tij të parë me titullin “Ajo” në bashkëpunim me PINT. Për herë të dytë pjesë e kategorisë New Artist në Kënga Magjike 2021 me këngën “Peng”.