New Artist
Martina Serreqi
Hana

Eksperiencat e Martina Serreqit në organizimet dhe festivalet kombëtare dhe ndërkombëtare janë të shumta.

Në maj 2019, fituese e çmimit Pavlina Nika në Festivalin Mbarëkombëtar “Jorgjia Truja” në Tiranë. Çmimi i tretë në 2020-ën në International Music Festival. Çmimi i Parë në Konkursin Muzikor Ndërkombëtar në Fasano, Itali. Gjithashtu Martina ka marrë pjesë në

Festivalin “Lule Borë” në 2020-ën në Shkodër dhe në “Këngë Moj” në Vizion Plus. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, me këngën “Hana”.

New Artist
Martina Serreqi
Hana

Eksperiencat e Martina Serreqit në organizimet dhe festivalet kombëtare dhe ndërkombëtare janë të shumta.

Në maj 2019, fituese e çmimit Pavlina Nika në Festivalin Mbarëkombëtar “Jorgjia Truja” në Tiranë. Çmimi i tretë në 2020-ën në International Music Festival. Çmimi i Parë në Konkursin Muzikor Ndërkombëtar në Fasano, Itali. Gjithashtu Martina ka marrë pjesë në

Festivalin “Lule Borë” në 2020-ën në Shkodër dhe në “Këngë Moj” në Vizion Plus. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, me këngën “Hana”.