New Artist
Niki
Zbrazur

Emocionet e para në muzikë i ka marrë në Rin Show në Korçë 2010,  ku Niki u shpall “Këngëtarja më e mirë “. Më pas, ka qenë e angazhuar me aktivitetet dhe eventet muzikore në qytetin e Korçës si, këngëtare e jashtme e teatrit “Andon Zako Çajupi ” dhe pjesëmarrëse në festën e Birrës, për katër vite rradhazi, organizuar në qytetin e Korçës.

Ajo ka qenë zëri i kolonave zanore të 3 shfaqjeve të mëdha të vëna në skenën e teatrit të Korçës. 

Në shfaqjen “Doktor Shuster”, fitoi edhe çmimin special, pas konkurrimit në “Koko Fest”. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, me këngën “Zbrazur”.

New Artist
Niki
Zbrazur

Emocionet e para në muzikë i ka marrë në Rin Show në Korçë 2010,  ku Niki u shpall “Këngëtarja më e mirë “. Më pas, ka qenë e angazhuar me aktivitetet dhe eventet muzikore në qytetin e Korçës si, këngëtare e jashtme e teatrit “Andon Zako Çajupi ” dhe pjesëmarrëse në festën e Birrës, për katër vite rradhazi, organizuar në qytetin e Korçës.

Ajo ka qenë zëri i kolonave zanore të 3 shfaqjeve të mëdha të vëna në skenën e teatrit të Korçës. 

Në shfaqjen “Doktor Shuster”, fitoi edhe çmimin special, pas konkurrimit në “Koko Fest”. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, me këngën “Zbrazur”.