New Artist
STIV
Lakmi

Stivi Ushe, ndryshe STIV, ka mbaruar studimet e larta për Financë Banke, por pasioni i tij është muzika. Ai punon në studion e tij me projekte të mdryshme muzikore. Që në moshë të vogël është marrë me muzikë, talent të cilin ia ka zbuluar familja dhe që gjithmonë ka qenë një mbështetje për të. Stiv ka qenë pjesëmarrës në spektaklin e talenteve Gjeniu i Vogël dhe vjen për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë NewArtist me këngën “Lakmi”.

New Artist
STIV
Lakmi

Stivi Ushe, ndryshe STIV, ka mbaruar studimet e larta për Financë Banke, por pasioni i tij është muzika. Ai punon në studion e tij me projekte të mdryshme muzikore. Që në moshë të vogël është marrë me muzikë, talent të cilin ia ka zbuluar familja dhe që gjithmonë ka qenë një mbështetje për të. Stiv ka qenë pjesëmarrës në spektaklin e talenteve Gjeniu i Vogël dhe vjen për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë NewArtist me këngën “Lakmi”.