New Artist
Eldis Arrnjeti
Akoma jo

17- vjeçari nga Shkodra studion në shkollën e mesme të muzikës “Prenk Jakova” në instrumentin e fagotit dhe instrument sekondar saksofon. Ka marrë pjesë në evenimente muzikore që në moshën 10-vjeçare tek “Bilbilat e Vegjël” si finalist; Fitues i çmimit të 2-të në Festivalin “Pranvera Fest” dhe Festivalin “Akullorja Fest”. Pjesëmarrës në spektaklin “Gjeniu i Vogël 7” dhe së fundmi ka fituar çmimin e 2-të në “Këngë Moj” në Vizion Plus. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, me këngën “Akoma jo”.

New Artist
Eldis Arrnjeti
Akoma jo

17- vjeçari nga Shkodra studion në shkollën e mesme të muzikës “Prenk Jakova” në instrumentin e fagotit dhe instrument sekondar saksofon. Ka marrë pjesë në evenimente muzikore që në moshën 10-vjeçare tek “Bilbilat e Vegjël” si finalist; Fitues i çmimit të 2-të në Festivalin “Pranvera Fest” dhe Festivalin “Akullorja Fest”. Pjesëmarrës në spektaklin “Gjeniu i Vogël 7” dhe së fundmi ka fituar çmimin e 2-të në “Këngë Moj” në Vizion Plus. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, me këngën “Akoma jo”.