Big
Aurel Thellimi
"Fjalët"

Që 11 vjeç ka përfaqësuar Shqipërinë në Ankara, duke fituar çmimin e dytë. Arma e fortë e tij është këndimi “live” Pjesëmarrës në musical-in Ëest Side Story dhe mbi 11 role si solist në TKOB. Është konkurrent që në edicionin e parë të Kënga Magjike 1999. Fitues i disa çmimeve në kompeticione kombëtare.

Big
Aurel Thellimi
"Fjalët"

Që 11 vjeç ka përfaqësuar Shqipërinë në Ankara, duke fituar çmimin e dytë. Arma e fortë e tij është këndimi “live” Pjesëmarrës në musical-in Ëest Side Story dhe mbi 11 role si solist në TKOB. Është konkurrent që në edicionin e parë të Kënga Magjike 1999. Fitues i disa çmimeve në kompeticione kombëtare.