Big
Lorenc Hasrama
Pafund

Ka studiuar në lice për violë. Pasioni e shtyn të mësojë të luaje edhe në piano dhe në kitarë. Në “The voice of Albania 5”, ai u rendit i dyti, duke rrëmbyer vëmendje në botën e muzikës. Njihet si një nga yjet e muzikës live në kryeqytet. Video më e klikuar e tij në You Tube është kënga “Ama” me mbi 9 milionë klikime. Në vitin 2018 ai merr pjesë në Kënga Magjike me këngën “Si të flas”Kjo këngë e kualifikon përgjithmonë në kategorinë Big.

Big
Lorenc Hasrama
Pafund

Ka studiuar në lice për violë. Pasioni e shtyn të mësojë të luaje edhe në piano dhe në kitarë. Në “The voice of Albania 5”, ai u rendit i dyti, duke rrëmbyer vëmendje në botën e muzikës. Njihet si një nga yjet e muzikës live në kryeqytet. Video më e klikuar e tij në You Tube është kënga “Ama” me mbi 9 milionë klikime. Në vitin 2018 ai merr pjesë në Kënga Magjike me këngën “Si të flas”Kjo këngë e kualifikon përgjithmonë në kategorinë Big.